Arie Brak Bed and Breakfast
    NL     EN     DU

Home Kamers Reserveren Omgeving Folklore Sierkippen Route

Arie Brak
Westfriesedijk 23
1757NN Oudesluis
tel/fax 0224 212309

e-mail:
brak.brakel@hetnet.nl
Vanuit Amsterdam.
Volg de A7 richting Leeuwarden. U neemt de afslag 12 naar Middenmeer. U rijdt Middenmeer binnen en vervolgt u weg tot een rotonde. Daar slaat u links af richting Schagen (N248). Deze weg blijft u volgen tot vlak voor Schagen. U slaat dan rechtsaf bij het bord "Oudesluis". U bent dan op de Wadweg. De eerste afslag slaat u linksaf. Dit is de Wesfriesedijk. Het tweede huis aan de rechterzijde is de Westfriesedijk 23.

Vanuit Alkmaar.
Volg de N245 richting Schagen. U blijft deze weg volgen wanneer u in Schagen aankomt. Aan het einde van deze weg is een rotonde. U slaat hier rechts af de N248 op. Bij het bord "Oudesluis" slaat u links af. U bent dan op de Wadweg. De eerste afslag slaat u linksaf. Dit is de Wesfriesedijk. Het tweede huis aan de rechterzijde is de Westfriesedijk 23.

Vanuit de afsluitdijk (Friesland).
Volg de A7 richting Amsterdam. U neemt de afslag 12 naar Middenmeer. U rijdt Middenmeer binnen en vervolgt u weg tot een rotonde. Daar slaat u links af richting Schagen (N248). Deze weg blijft u volgen tot vlak voor Schagen. U slaat dan rechtsaf bij het bord "Oudesluis". U bent dan op de Wadweg. De eerste afslag slaat u linksaf. Dit is de Wesfriesedijk. Het tweede huis aan de rechterzijde is de Westfriesedijk 23.Voor meer kaarten klikt u hier.